СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! МОЛИТВА ДО СВЯТОЇ ЛЮДМИЛИ СВЯТА, ЛЮДМИЛО, ПОМОЖИ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
МОЛИТВА ДО СВЯТОЇ ЛЮДМИЛИ
СВЯТА, ЛЮДМИЛО, ПОМОЖИ
Звертаюсь до Тебе в молитві, Людмило,
Благаю, будь ласка, мені поможи.
Володарю, Жрицю, правду скажи.
Прости за весь біль, що завдала Тобі,
Невпинно на тебе хулу говорила.
Не прощений гріх я завдала собі,
Я знаю: не жде мене в світі могила.
За рід мій – проси у Володаря Неба,
Бо Він і Господар на Божій Землі
Щоб гріх мій не впав на дітей, я – ганеба.
Я знаю, що прощення в світі немає мені…
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО ЧИТАВ МОЄ ПИСАННЯ І УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.06.2022 р.
Написано вечером – 20:00
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)