Ні, не без добрих світ людей.
- Алло, для вас є надсилання!
А в голові рій здогадів, ідей,
Ніби ні в кого не в боргах,
А тут, так, зрання?
Пакунок міжнародний, Аргентина...
Минуле, бачу, відозвалося мені,
Невже, невже якась людина
Мене згадала у далекій стороні…
… далекий край і ніч чужа,
Зірок на небі інший лад,
За океаном розчинилася межа,
А в нас пристрасті променд...
І пахне вулиця Флорида
Заморським ароматом танго,
І гріє кров вином корида,..
А я, Люсінда, уста цілую твої,
уста солодкі смаку манго…
О, Аргентино, Буенос Айрес,
Флорида вулиця і площа Сан Мартін,..
За вами я сумую, душі не чаю...
Самотньо вам без мене, знаю,
І я без вас один…