Київ, він та світла любов
краще за це лише храм
я віддаю цю чистую кров
щоби всесвіт казав знову нам
плавати в ефірі галактик,
шукати іноземні життя
я знайду той малесенький клаптик
і забринить у планеті серцебиття
змінювати життєвий простір та час
з постійними виходами в астрал
не проти цього божественний глас
на пісенній планеті співають хорал
кірі елейсон, а ще бахівську месу
вони усі люблять музику
нумо, спіймай цю химеру безтілесну
їй подобається шити вузлики
у цілій вселенній ми є усі друзі
не треба цих війн, побільше дискусій!
це нібито коло спільних ілюзій!
і мило. ми з друзями літаємо у союзі