Бачити означає вірити.
Назалежно від задуманого чи сказаного,
ці неминучі, невблаганні смерті
перетворюють віру відповідно в зневіру,
наш гуманізм сумнівний,
вселяючий огиду до того, чим ми є.
Незалежно від сподівань,
тут він втрачається.
Тому що ми хочемо розрізнятися
тут за вартістю.
Robert Creeley THE MIRROR
Seeing is believing.
Whatever was thought or said,
these persistent, inexorable deaths
make faith as such absent,
our humanness a question,
a disgust for what we are.
Whatever the hope,
here it is lost.
Because we coveted our difference,
here is the cost.