1.Залишив час ми на перонах.
Позаду все і любий дім.
У переповнених вагонах
Знайшовся прихисток усім.
Приспів-
У чужій країні так нам сумно.
Чому війна прийшла в наш дім?
У міста рідні та волелюбні
Повернутись хочеться усім.
Нам життя весь світ оберігає
І настане переможний день для нас.
Бо серця молитва зігріває
Додому всіх поверне час.
2.Листаю я новини спільні.
Вже перемоги бачим слід.
Після війни ми станем вільні,
Бо зберегли в єднанні рід.
Речитатив-
Наші речі залишились на перонах.
Ми від’їжджали під вибухи в темних вагонах.
Найдорожче з собою взяли в майбуття-
Діточок, тварин та життя.
Хоча тут інша країна, інша мова й люди.
Подзвоніть батькам, скажіть що все добре буде.
Нам треба усім ще трішки зачекати.
А поки всі гайда валізи додому збирати !