я знаю, як тобі зараз важко, мала
ти маєш знати, шо ти не одна
і як би це не банально звучало, ти не сама
серед сірих кликастих родичів у тебе є я.
руда дівчина з далеких-далечінь,
блакитне марево з сумісних видінь
тобою керує хронічна втома, не лінь
ти моє все, ти моє я, а я твоя тінь.
я завжди підтримаю і захищу тебе,
ти моя сестра, хоч в нас різні батьки, проте
нам не заважає допомаги одна одній і те,
що ти тут, разом зі мною — це подарунок і все!