Набираю повні груди люті,
Повні груди болю та жалю,
Погляди до телика прикуті:
Там згорає все, що я люблю!..
Там горять міста, палають хати,
Іграшки та люлечки дітей,
Там палають ранені солдати,
І палає лють з моїх очей!..
Лиш за те, що є ми українці,
Лиш за те, що на своїй землі,
Чашу крові, повну аж по вінця,
Випити з нас хочуть москалі!..
Геноцид або життя в полоні?
- Та ні те, ні те ми не дамо!
Горло москалеві жмуть долоні,
Що зірвали путінське ярмо!
12.05.22