Нема держав, злочинна вісь.
Мерзенні амплітуди.
Куди звертатись,боти скрізь.
Не виспляться ж... іу.и.
Куди не глянь порочний круг,
Не спить с.ону с.ка.
Прибрали все до липких рук,
Соб.к і «б.жих» злука.
Система плодить упирів,
Годує... безупинку.
Немає спасу від щурів.
Зачистили сторінку.
Комусь ошийочок й кийок,
Щоб знав у стійлі місце.
Комусь бабельце, мед, чайок,
«Божественним»... видніше.
У моді злам на сторінки.
Ба’ без роботи скруха.
Пощо могили... і вінки
У душах завірюха.