СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВЯТА ТРІЙЦІ-ВОЛОДАРЮ! ВЕЛИКИЙ РУСЬКИЙ МИР-БРЕХНЯ Й ЧУМА.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ СВЯТІЙ ТРІЙЦІ-ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ВЕЛИКИЙ РУСЬКИЙ МИР
–
БРЕХНЯ Й ЧУМА.
Великий руський мир – це світова брехня.
Великий руський мир – це світова чума.
В царська й в його орди – самообдурення.
Їх всіх тюрма мене, бо їх усіх нема…
Великий руський мир – це лихо світове.
Це бруд і сором на Моїй земній планеті.
До зла гряде їх час, бо ще воно – живе.
Це варвар світовий – великий руський мир.
Росія, путлер і москва – насправді чмир.
Я З ДОЧКАМИ Й СИНАМИ ЗНИЩЕМ ЗЛО!
Я із Своїми дочками й з синами знищимо все зло!
Не буде більше лиха в Божій й в Нашій Рідній Україні!
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО ЧИТАВ МОЄ ПИСАННЯ І УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.04.2022 р.
Написано ранком – 05:05
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)