Сьогодні березень, перше число
В бункері тихо трясеться ху*ло.
Березень вже, прийшла весна
Русскій салдат тобі пи*да!
Сонечко світить і хмарки пливуть
Русскіє салдати на х*й ідуть.
Розпустились котики на вербі
Русскій карабль на х*й іди!
Березневий котик співа серенади
Про те як ридають москальські солдати.
Бо їм напхали вже пороху в дупу
А кицька все слуха і радіє потроху.
А кицька мило так, мурчить
І слухає ще, як ворог кричить.
Кричить і благає, його пожаліть,
''ми ж мірна прійшлі,
і пулі мірна вам прінєслі''.
А кіт розізлився і як зашипить:
''Ах ти ж паскудо, пора тобі згнить,
Смерть ворогам'' - котик кричить.
Із-за халяви дістав, цікавий предмет
Лента за лентою зарядив кулемет.
''Ну що, паскудо, танцюй гопака,
Це подарунок від козака''.
Лента за лентою й нема москаля...
Сьогодні березень перше число,
В бункері здохло останнє ху*ло.
01.03.2022