1 verse
I was taught go my own way
Climbing a mountain gradually
When I fall down-Im wrong
When I climbed up to-I come alive
Chorus
I love your way
Stepped in front
How to read a book again
I love your way
I have no fear for nobody
Besides myself
:
1
-
-