Більше атмосфери на ютуб каналі: https://youtu.be/ckajEURjINs
Підписуйся, тисни дзвіночок 🔔
З кремлівських коридорів мчать
Знесилені потугою чини,
У брами бункера сороміцько стоять -
Чи то Москва горить?
Завзята прить - хлопчина-поштовик,
Газетою розмахує в цю мить
І голосно кричить, як звик:
- Москва горииить!
Аж орки за поребриком спітніли,
Підвели свої морди від корит,
В секунді їхні очі помутніли:
- Москва гарит?
На кухні, той що добрий орок,
Ну, внєпалітікі, який стоїть,
Назад запнув у пляшку корок:
- Москва горить.
І "безневинна" дама замахала,
На фоні із плакатиком стоїть,
Ну та, яка в новинах не брехала,
І пошепки: "Москва горит..."
І завтрашній груз 200 схаменувся,
Грабунки перестав свої творить,
Аж пралку випустив, спіткнувся:
- Москва горит.
Так, і горить, і аж палає,
І порох по всій палубі іскриться!
Та покидьок рашистський не узнає,
Що поки це палає не столиця...
Бо навіть не скуштує свій сухпай,
Не встигне, бо над ним вже Байрактар.
Снаряд у триплекс танковий тримай -
Рознесе тушку десь, приблизно, на гектар.
Але і до Москви-столиці прийде час,
За флагманом піде у слід.
Не скасувати вільного народа глас,
Як бога моря в лівий борт приліт!
Ще будете писати, що не даром
В святковий день владики Нептуна
Москва спаленная пожаром,
Бандере отдана...