💙💛
Я ШУКАЮ ТЕБЕ
Я шукаю тебе з- поміж тисяч доріг,
Й узялися вже
інеєм скроні.
І чекає на тебе
і хата й поріг,
А душа- у твоєму полоні.
Все пройде,відболить,
Перейде,відпече,
За весною послідує літо,
А потрібне мені лише рідне плече,
І любов із калиновим цвітом.
Зеленіє трава і тюльпани в цвіту,
І коти на нараду зібрались.
Я назустріч до тебе
Дорогою йду
Вже і вишня,дивись,
Заквітчалась.
Все пройде ,відболить,
перейде,відпече,
За весною
послідує літо.
А потрібне мені
Лише рідне плече,
І любов із
Калиновим цвітом.
19.04.2022р.
👩🦰В.Мала
Л.Г.
💙💛
Гарний вірш! Зворушливо...
Все пройде ,відболить,
перейде,відпече,
За весною
послідує літо.
А потрібне мені
Лише рідне плече,
І любов із
Калиновим цвітом.
Все буде Україна!