Живемо раз - слово скаже
Хто роскаже про дорогу нашу ?
Заглянемо в майбутнє - гріх нам буде
Впадемо в пустоту - розправа теж.
Правда якби і є в чомусь - справа також
Коли впадеш болото лицем ,
Але це пройде кожен з нас
Як дим в повітрі - так людина в самоті
Ми проведемо все в далекому майбутньому
Але смерть пильнує за нами
І страх за тобою стає крилами твоїми
Злетиш в невдачу - повну гріхів та сліз
Дивитися в перед заважає той ніс
А крапля сльози впаде - не дивись.
Раз озирнешся після сльози
Який розійдеться по всій тій воді
Віддзеркалення разу буде в очах
Та ілюзія та спаде в дорозі добра
Не бачиш себе - тоді не побачиш всіх
Омине стороною злий дух "химера"
І останнє слово почуєш в собі
Озирнешся кудись - пропадеш назавжди
А слово так і залишиться лише в тобі
Почуєш лиш те , що жило в тобі до миті тієї
Коли сказали : " Пора" ,- то пора вже йти
В дорогу ту чисту , як крапля сльози
А мить не за горами , ми тут не назавжди!
Почуєш і ти слово :"..."