Буяє зелен-цвіт, весна хвилює,
Кохання первоцвіт навкруг дарує.
Лунає вечорниць спів стоголосий,
А соловей в гаю нам щастя просить.
Розквітла й запашна весня гуляє,
Що дівчина одна — вона не знає,
Та знайде, затремтить серце дівоче
І поєднати долю з хлопцем схоче.
Танцюй же й веселись, весна-спокуса,
Та так, що і дідусь закрутить вуса.
До кола поведе свою сивеньку,
Ушкварить гопака — аж серце тенькне.
Весна, весна, розкрий обійми,
Ми в гармидері танцю стали дітьми!
І править по ночах весна-цариця...
Не віриш? То прийди хоч подивиться!