Марися гарна,
Марися пишна.
Тільки за мене
Заміж не вийшла.
Машину маю,
Квартиру маю.
Чого не вийшла.
Того не знаю
- А я не вийшла
Бо добре знаю.
Тебе не люблю,
Петра кохаю.
-Тебе не люблю,
Петра кохаю.
Дітей від нього,
Собі бажаю.
-Ой, ти дівчино,
Чи ти здуріла.
В Петра недавно,
Хата згоріла.
-Хата згоріла,
Нову збудуєм.
В любові й мирі
Ми запануєм.
Нову збудуєм,
В ній запануєм.
Із тобов лайдче,
Лиш забідуєм.
Робить не хочеш,
Бімки збиваєш,
То що заробиш,
Вмить пропускаєш.
А ти дівчино
Та й гонорова,
Бо цицьки маєш,
Мов та корова.
Груди я маю,
Та не для тебе.
Поглянь у ѓаті,
Що там у тебе.