Примха життя
Чи долі ознака?
Те, що на світі
Лишився живим.
А як же всі інші?
Вони ж і кохали,
І щастя пізнали...
Тепер їх немає
На нашій землі.
Чи зможу спокійно
Дивитися в небо
Й полями ходити,
Де їх вже нема?
Як боляче далі
Із грузом цим жити,
І світ цей любити,
Коли їх нема...
Та мушу я врешті
Змиритися з горем,
Всі сили і волю
Зібравши в кулак!
Підняти знамено,
Продовжити борню
Заради всіх тих,
Кого вже нема!
За них відомстити,
За них так палко любити
Цей світ і Вкраїну!...
В яких їх нема...
/08.04.2022/