- Альо –альо! Мій бункер весь в руїнах,
Тому дзвоню з Улан Уде.
Я хочу знать, а як на Україні
Спецоперація іде?
- У нас все добре! Все іде за планом,
Не сумнівайтесь ні на мить!
Ми можем їхні джавеліни й нлави
Російським матом зупинить.
Наш ворог в паніці перебуває
І аж ніяк не навпаки!
І це при тому, що ми тут вживаєм
Лише точкові матюки.
- Іще скажи, подумай тільки добре,
Щоб не споганить імідж свій,
Як наші воїни украй хоробрі
За орденами йдуть у бій?
- Ідуть усі, хто може ще ходити.
Вже котрий день і котру ніч.
Щоб ворога із пантелику збити,
По колу ходим врізнобіч.
- І, поміж іншим, хочу запитати,
Чи є в нас випадкові втрати?
- Вам хвилюватися не варт,
Бо ми воюємо без втрат.
Війна іде тридцятий день,
А ми позбулися лишень
Шістнадцять тисяч вояків,
Якусь там сотню літаків,
Сучасних танків сотень п’ять
(Немає слів, ядрьона мать.)
П'ять кораблів не вийде з бухт,
Всі БМП пішли на брухт,
І десь під триста артсистем.
(Число їх майже не росте.)
Гелікоптерів більше ста,
(Тут арифметика проста),
Десятків п’ять БПЛА,
(Ворожа арта розмела,)
Цистерн з бензином –сімдесят.
(Сказати можна, що без втрат.)
До перемоги без проблем
Ми гордо йдем за кораблем.
А щодо іншого, скажу вам щиру правду,
Всьо хорошо, всьо хорошо!
25/03/2022