БІБЛІЯ"З книги Екклізіаста,сина Давидового"
"У всьому свій час і час усякій речі під небом"Гл.3,ст.1-2
Пророчі слова досягли наших днів,
Про час,що Господь ним керує,
Людина пливе у життя кораблі,
А час нею власно кермує.
Є час народити і вмерти є час ,
Садити й плоди позбирати,
Є час лікувати й вбивати є час,
Створити є час й зруйнувати.
Час плакати і веселитися час,
Час стримання ,час танцювати.
Каміння розкидати змушує нас,
А потім їх знов збирати.
Обіймів є час і дистанції час,
Сьогодні ми це відчуваємо,
Безумно шукаючи щось водночас,
А потім те все,витрачаємо.
Живемо ощадно,усе у свій час,
І як непотре́бок,кидаємо.
Роздерти є час,бо воно не гаразд,
І знову сліпої зшиваємо.
В мовчанні є час і для говору час,
Для слави є час і ганьбити.
Є час для війни і у бій кличе нас ,
Ненависті час і любити.
Та є і для миру той час від небес,
Людині та важко збагнути,
Діяння Творця ,для творіння,без меж,
Лиш треба в свій час до Творця повернутись.
30.08.2020 р.