Ілоне Маску, відправ пуйла на Марс !
Хай будує там імперію без нас
Десь посеред вулканічних кратерів,
Котрі вогнем стріляють масово.
І зветься ця планета теж " червона "
(Як та стара потвора хвора),
Удвічі менша по квадратах від Землі,
Якраз йому підійде для війни.
А ще цим іменем назвався римський бог,
Що войновичим надто був також.
Тому тут саме поле для розрядки -
У кого з головою не впорядку.
Й замало власних територій,
Бо треба " защищать "російськомовних,
Бо треба всіх сусідів підкорити -
" Денацифікацією " вбити.
Та, може, знайдуться хоробрі марсіяни,
Які розіб'ють агресивні плани -
Захоплення Святих своїх земель.
Їм дооможуть інопланетяни Вищих сил.
А що ж тирана світ - брехня і зброя -
Пожежами розплавляться обоє.
В космічній тьмі навіки спопеляться
Й земляни врешті-решт заспокояться !
Ілоне Маску, відправ пуйла на Марс !
Там його чекає Міжпланетний трибунал...