Рахунок уже 10: 0
На користь Чорнобаївки.
Ой. не очікував мабуть
Ворог такої " славоньки".
Ще буде 20, 30 : 0,
Якщо не заберетеся,
Наші бійці іще зметуть
Всі літаки і техніку.
Як ви спустошуєте скрізь
Міста й села вкраїнськії.
А боїтесь вступати в бій
З нашим сміливим військом.
І буде скоро вам капут
Не тільки в Чорнобаївці,
Вкраїна визволиться з пут,
Співатиме від радості.
Ворожій армії "труба",
Яка себе так славила,
А раші путінській ганьба,
На увесь світ " прославилась".