Не питайте чому
Зараз серце стискається знову.
Не питайте чому воно орудує мною.
Ні, не питайте.
Україна, ненько, наша земле !
Зараз скільки країн знає про тебе,
Жаль, що не знають душі -
Горять огні, горять огні.
Не питайте чому сльоза прокотилась,
Вона летить за тисячі Зір наших -
Солдатів, ненько, солдатів.
За тих хто спить грязюкою укритий,
За тих хто життя не медом укриває,
А кулями, люди, кулями!
За тих хто готовий розірвати -
Землю свою захищати.
Вічна пам'ять вам Титани.
Ваші імена пройдуть віками -
Весь світ буде думати вами.
24.03.2022