Злий ворон в небі кряче , кряче...
Літає смертю над людьми...
Молися Богу... Він все бачить...
Хай світло стане у пітьмі...
Біжи! Біжи! Втікай із хати!
Дітей в обійми заховай!
Хай плачуть... Хай не будуть спати...
Біжи! Біжи! Молю, втікай!
Бери з собою тільки душу...
Бо все, що помахом руки
згребеш, покинути десь мусиш...
В обіймах діти, як квітки,
Неси з-під обстрілів шалених
Попід зруйновані мости.
Пливи річками сліз буремних
В чужі незвідані світи.
Тремтить земля, димить, палає.
Лелечі гнізда у вогні.
Злий ворон кряче... Не змовкає..
А ти біжи... як уві сні.