́Веду зі світом власний діалог –
Поезією можна все відчути.
Мов в дзеркалі – світ радощів, тривог,
З рядками душу віддаєш саму ти.
У віршах – різнобарвність, серця ключ,
Емоції, надії, сподівання.
То пише наша Муза власноруч,
Звучить її мелодія кохання.
Хороші вірші йдуть із уст в уста,
У різних формах і на різних мовах.
В країнах різних, в селах та містах –
Читач їх розуміє з напівслова.
Сьогодні, у часи війни й біди,
Почуй слова, наш милосердний Боже:
На захист миру стали, як один –
Козацький дух, звитяга переможуть.
Мистецтвом рими зібрані думки
Про Україну й мир наповнять груди.
Хай славить рідну землю крізь віки –
Майстерне слово, що було і буде!
Зі святом, шановні колеги! Мирного неба, здоров'я та вірної Музи!
ID: 908670
автор: Білоозерянська Чайка