З ювілеєм, сусідко, вітаю
Щиро я від всієї душі,
Неба мирного зараз бажаю,
Спокою у вечірній тиші;
Слухати: як співа соловейка,
Як у вишнях літають хрущі;
Сонце гріло щоби помаленьку
Й кожен день щоб всміхалось тобі.
Я бажаю здоров’я, достатку,
Благополуччя нехай іде в дім;
Нехай скрізь усе буде в порядку,
Й супроводжував завжди успіх;
Від людей я бажаю поваги:
Всіх колег і знайомих усіх,
Від дітей і пошани, й уваги,
І любові від внуків своїх.
Нехай щастям наповниться хата,
Нехай радість лунає і сміх,
Й те тепло, що в серці багато,
Хай зігріє навколо усіх.
Хай роки розквітають весною,
Щоб життєвий був довгим твій вік,
Як ти є, щоб лишалась такою,
Ще на МНОГАЯ МНОГАЯ ЛІТ!