Коли сумуєш - розправляй вітрила .
Шукай неспинно де твоя земля .
Хай зараз ніч. Та буде ранок , мила .
Пусти у мандри свого корабля .
Коли боїшся, не зважай на зливи .
Хай шторм гримить,хай плюхкає , реве.
В житті своєму буде той щасливий .
Хто є відважний й слухає себе .
Немає нам світів непідкоренних .
У всіх містах є і добро і зло .
Немає місць поганих і блаженних .
Тому тримай міцніш своє весло .
Не вір що добре там де нас немає .
Засвітить сонце , буде новий день .
Десь за тобою твій народ гукає .
Лише в твоїх руках твій корабель.