|
Життя – наука не проста,
Крок за кроком – нове, нове,
Виникає на нашому шляху,
Важливо відчувати природу,
Розуміти, поважать людей,
Натхнення, гармонія в душі-
Підсказка прийде завжди
Розвивати свої здібності,
Знання,цінувати час,
Любити все, що оточує нас,
Серце радістю наповнювать,
Посмішку щиру дарувати ,
Щасливим відчувати себе,
Дякувати Всевишнього за все!
3.03.19 9.40
Жизнь - наука не простая,
Шаг за шагом - новое, новое,
Возникает на нашем пути,
Важно чувствовать природу,
Понимать, уважать людей,
Вдохновение, гармония в душе-
Подсказка прийдет всегда.
Развивать свои способности,
Знание, ценить время,
Любить все, что окружает нас,
Сердце радостью наполнять,
Улыбку искреннюю дарить ,
Счастливым чувствовать себя,
Благодарить Всевышнего за все!
3.03.19 9.40
ID:
941896
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 08.03.2022 10:30:54
© дата внесення змiн: 08.03.2022 10:30:54
автор: Тома
Вкажіть причину вашої скарги
|