Чи може прекрасне єднатись з жахливим?
Подвійність емоцій та стани душі?
У часі і просторі співіснувати?
Бути померлим й водночас живим?
Сьогодні звичайно, спокійно, і живо
В новинах погода і середа
А завтра незвично, тривожно і сумно,
Завтра четвер, завтра війна
Вибухи завтра, сирена і танки,
Повітря, тривога, усім в укриття
Кадировці, ворог, рашисти і орки
Скажи "паляниця", інакше земля
Чекає усіх вас з самого рання
А небо прозоре і зоряні ночі,
І запах весняний, і птаства заспів
Константні, стабільні, такі ж все незмінні
Несе нам тепло на душі від огнів
Проте не ракетних, а сонячних днів
Й не тільки від них, але й від усіх
Хто поруч із нами, з хатин та квартир
друзі й родина, і вся Україна
В єднанні, проломі за правду і мир
Чи може прекрасне єднатись з жахливим?
Напевно, що так - таке вже життя
Що можеш у мить ти стати вразливим
Та бачить подвійну реальність буття