Можна по-різному ставитися до Володимира Зеленського. І погана економічна політика, і примус людей в Україні до вакцинації – це те, від чого я не в захваті, те, чого я не підтримую.
Можна по-різному ставитися до Володимира Зеленського, але ставитись до путіна треба однозначно: це – садист, убивця, слуга сатани; той, хто не цінує людське життя, тому що сам – НЕ людина, нелюд просто.
Він смакує убивства дітей. Убиває українців за те, що вони українці. То хто нацист? Нацист, спадкоємець гітлера – це володимир путін.
путін – це нацист № 1.
Перебування путіна на посту президента небезпечне для світу.
Та я знаю: Україна переможе убивць, які розбомбили десятки українських міст, вбили десятки українських дітей тільки за те, що вони українські.
Україна переможе кремлівського прислужника диявола.
Ми, українці, разом переможемо цю орду.