Яке майбутнє нас чекає?
Лиш не кажіть: "Ніхто не знає".
Тому що знаєм ми чудово,
Що всі незгоди тимчасові.
А правда завжди переможе,
Вона усе на світі може.
Її нікому не здолати,
Не підкупити, не злякати.
І правда знищить всі страждання,
Здійснить всі мрії і бажання
Патріотичного народу,
Що так обожнює свободу.
Не буде війн, біди і болі,
Несправедливості й брехні.
Всіх нас чекає райська доля,
Чекають успіхи значні.
Ми весь розкриєм потенціал,
І на найвищий п'єдестал
Навіки станем гордо всі
У повній величі й красі.
І ми підкоримо цю гору,
Сягнем цієї висоти
Найближчим часом, дуже скоро.
Я щиро вірю в це, а ти?
І ти повір, бо так і буде,
Дороги іншої нема.
І цвіт добра засяє всюди,
Назавжди зникне чорна тьма.
І згине зло і все погане -
Ми будем вічно в світі жить.
І квітка наша не зів'яне,
А свічка наша не згорить.
Буде цвісти і процвітати,
Прогресувати і зростати
Щодня, щомиті, щохвилини
Навік єдина Україна.
Порвуться утисків тенета,
Увесь наш світ, уся планета
Країні нашій заздрить буде,
Бо тут живуть найкращі люди.
В нове життя ми всі ввійдем,
Для людства станемо взірцем,
І в світі мріятиме кожен
На українця бути схожим.
У нас немає вороття
Від цього кращого життя.
Ідуть до нас такі часи,
Які несуть лише плюси.
Іде до кожної людини
Благополуччя у родину,
Ідуть добробут і достаток,
А з ними радість на додаток.
На віки вічні мир настане,
Щасливі будуть наші діти.
Найбільш розвинені ми станем,
І найвпливовіші на світі.
Ви просто вірте в це сміливо,
В таке не вірити - то гріх.
Якби цей вірш не був правдивим,
Я б написать його не зміг.
Ніяких сумнівів немає:
Таке майбутнє нас чекає!
Воно наступить! Точно-точно!
І переможе остаточно!
Воно розсіється довкола
І не мине уже ніколи!
Дощем проллються щастя ріки,
І так буде уже навіки!