… сюрреалізм,.. диявола пікнік,..
Живе горить в пекельному мангалі,
На часі двадцять перший вік,
А що ж то буде, люди, далі..?
За лицемірством і гламуром
Іще у головах первісна дичина
І розділяє світ камінним муром
Ця кровожерлива війна…
Геть глузд «царь московітів» втратив,
На голову зробився геть слабий.
У бункер втік, покинув золоті палати,..
А ти впіймай його, знайди його, убий!
Не дай дихнути кровожерливій істоті,
Втопи потвору у московітському болоті…
Нехай палає падло в праведнім вогні,
Йому золою, пилом розсипатись …
Бо гряде суд і завершаться його дні,
Бо злу від кари не діватись!
До рук узявши грізну зброю,
Твердим будь, друже, в захисті добра,
Жадай у спразі миру спраги бою,
Тому що справедливість ти обрав!