СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
Я ПРИЙШОВ ЖИВИХ СУДИТИ Й МЕРТВИХ!
МОЄ ПИСЬМО В ІМ’Я ОТЦЯ, І СИНА, І СВЯТОГО ДУХА!
ВОЛОДАРЯ ПРАВДА!
БОЖА ПРАВДА про диявола в людській подобі, ”директора” Стрілківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-ліцей Стрілківської сільської ради Я. Циба, його диявольську родину, подружку відьму бібліотекарку Тимчак (кобилу) Любу з родиною, Братів Гагаловичів Мішу та Миколу, його диявольських слуг – суддів, прокурорів, поліцію, адвокатів, дерслужбовців, працівників ОТГ та усіх антипка друзів, знайомих, які підтримували, чи підтримують його у злочинних й чорних діяннях – діями, словом, чи думкою...
БОЖА ПРАВДА про адміністрацію, вчителів, вихователів, техпрацівників закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-ліцей с. Стрілки Стрілківської сільської ради Старосамбірського району Львівської області.
НЕЛЮД ЦИБ – ОДИН ІЗ СЛУГ ДИЯВОЛА!
Пацюк директор Циб – один із слуг диявола в Вкраїні Божій!
Такі, як Гагаловичі та Тимчаки підтримують його,
Хоч потурати, люди, злу й антипкові – негоже, ой негоже.
Моліться нелюди й благайте прощення в Небесного Святого!
СВЯТЕ ПИСЬМО Й МОЇ СЛОВА, ЯКЩО ЛЮДИНА ЗНЕВАЖАЄ,
ТОДІ ВЕСЬ РІД, Й ЇЇ САМУ МОЯ РУКА ВОГНЕМ КАРАЄ!
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО ЧИТАВ МОЄ ПИСАННЯ І УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.02.2022 р.
Написано вночі – 01:11
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)
ID:
940731
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 20.02.2022 01:11:09
© дата внесення змiн: 20.02.2022 01:11:09
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович
Вкажіть причину вашої скарги
|