Для тих, хто любить і любимий,
Любов свою не підведуть..
--------------------------------
Любов - тендітна квітка ніжна,
Живе у добрих лиш серцях.
Любов не взнайте легковажну,
Коли буває лиш в гостях.
Любов постійно живе в серці,
В якому вибрала сама.
Вона - невичерпне джерельце,
Що в спраглий день нас напува.
А той, хто любить, добре знає,
Ця істина давно жива:
Щасливий той, хто вік кохає,
Бо знає всі її дива.
Якщо колись любов відчує,
Що ви її не оцінили,
Вона піде від вас й забуде,
Її від пут своїх звільнили.
Піде туди, де її ждуть,
Туди, де з радістю чекають.
В житті своїм не підведуть,
У цім Любові і вся суть...
Щасливі будьте! Всім бажаю,
Кохання взнайте кольори.
Нехай не буде кінця - краю,
Щоб не даремно ви жили...