***
Холодний вітер
Пив теплу кров
І дим стелився,..
Хрипіли коні --
У битві древній
Стояв народ,
Що славу мав
Всевишню долі --
У захист, ратно,
Від нападу,
Якою вів чужинець
Зграю..,
Бо був той Рід
У славі Божій,
Як дружній сан,
Що насторожі..,
Де добре знав,
Як захищатись
І внукам дав
Науку в жили :
Свята земля --
Дає нам сили,
Щоби у Славі
На ній жили..,
Бо нам, Україна --
Єдина,
Серед безкраю,
Як той острів..,
Що серце Вишнє --
В грудях й в пісні,
Родиться нами
У завіті,
Аби боялись
Вороги
Та вона жила
Вічно в Леті..,
Коли Семаргл
Веде нам шанс
Ції пори --
Воскреснем всі
Єдинством нашим,
У пам'ять нації --
Живим,
Яким герої знали
Міць
Ангельським
Братством
Бойовим...
-------------------------------------------
03.08.2015-05.02.2022;
Paris (M° 13 / A-a)
=======================