***
«Пам'ять нації -- це є наша
Автохтонна сила Віри»
***
Код України,
Як Соборність нації :
Відновлено,
Переписано,
Повернено,
Знову --
Древнім святим
Словом Істини
Всевишнього,
Як його Правда..,
Щоби воскресла
Нація,
Як його серце --
У старій вірі,
Що вже, тепер,
Часом Новим прийшла --
В це життя
І...
Ми відновили
Свою історію
Та повернули
Колесо Фортуни,..
Колесо Сансари
Понову --
В потрібне русло
Відтворення
Древнього та святого
Коду життя,
Який дарував нам
Всевишній,
Щоби у цей Вік
Срібного Вовка
Семаргла --
Волхвів тайна Віра,
Повернула українській
Землі
Та Роду
Її вибрану
Божу Силу
Праведності,
Яку вкрали підступно
Ворони тьми,
Бо жервенною кров'ю
Героїв --
Ми всі,
Як Автохтонна нація :
Вистояли,
Укріпились,
Перемогли
Та воскресли..!
Слава слов'янським Богам,
Як основі нашого Роду,
Щоби світлом праведності
Жила наша Віра
Єдності та Сили..!
Україна -- понад усе..!
Наша історія народу --
Наше серце,
Як Пам'ять нації,
Бо це є -- наша Віра,
Як наша Вічна
Слава героям України..!
-------------------------------------------
15.09.2021-24.01.2022;
Paris (M° 13 / A)
=======================
(!!!)
"Усе гине там, де володар не готовий кожної хвилини
захищати свою країну : як лев, як вовк, як собака"
----------------------
(Іван Мазепа)
====================