Або так..
Ти давно не малюєш картин,
Ні, не згубила натхнення,
І не втратила художниці чин,
З полотном і з думками,
Ти не в змозі один на один.
Ти фарбуєш волосся,
В той колір, що він завжди любив,
Як завжди оголяєшся на ніч,
П’єш чай із жасмином,
І в думках тільки він.
Одягаєш рожеву білизну,
Не виносиш табачний дим,
Не гортаєш із ним світлин,
І здавалось позбулася болю,
Від давно забутих причин.
2021