***
«Вік Срібного Вовка --
Семаргла»
***
Вони --
Нас вбивають,
За нашу мову --
На нашій землі..,
Вони --
Це є москалі,..
Прийшли на готове
І спаплюжили,
Вкрали,
Засуржили --
Сміттям своїм,
Наші храми святі..,
Вони...
Зайняли домівки
Предків
І навязали
Свою бридоту
Червоної гидоти
В умі..,
Бо
Ми були роз'єднані
Та перестрашені,
Карою смерті,
Але..,
Вже виросло
Покоління --
То святе покоління
Моєї землі,
Яке взяло зброю --
По тих Завітах,
Якими жили
Предки у Славі
І...
Зупинили
Навалу та смерть
Невинних дітей
У війні --
Тій
Злій та неоголошеній
Війні,
Яку спровокували
Свої шовіністи,
Що суржиком
Їли
Болота
Кремлівські "оладьї"
В гімні,
Де скисли їх
Прапорів гасла..,
Бо ми -- воскресли :
По Божім завіті --
У дні,
Щоби у вік
Срібного Вовка --
Семаргла,
Піднеслась Душа
І з'єдналась
Із нашими козаками,
Що є
Всевишнього захистом --
Міцними братами,
Які були і є,
Між нами --
Святі...
-------------------------------------------------------------
23.02.2020-05.01.2022; Paris (V / A)
===============================
(!!!)
"Якщо з нами Всевишній Бог наших святих Предків -- тоді хто
проти нас вистоїть..!"
----------------
(Автор -- "Роздумуючи над спадщиною предків Духом Семаргла
та дійсністю сучасного...")
=======================