Ящук Валентині Борисівні до ювілею:
Різдво постукало у двері,
Кутю принесло до вечері
Й сім’ю зібрало за столом..
Господня зірка над селом,
Яка вечерю освятила
І радість в хату поселила.
Усі святкують тут Різдво,
Наїдки на столі й вино,
А за столом уся родина,
Між ними наша Валентина.
Вона – дочка і жінка, й мати,
І теща ще своєму зятю;
Сестра найкраща для братів,
Й хороша сваха для сватів;
Для мами Ніни й тата Бори
Дочка турботлива і добра;
Підтримка в праці та у мріях
Для чоловіка, для Сергія,
Єдина, вірна і кохана,
Як зірка в небі незрівняна;
А для двох доньок: Юлі, Алли,
Вона найкраща в світі – мама;
І теща-мама для Сергійка..
А в хаті гарна господарка.
Не стихли ще свята різдвяні,
Звучать колядки гучні, гарні,
І знову свято у родині:
У Ящук Валі іменини.
І їй сьогодні – сорок п’ять!
Усі спішать її вітать.
А з ними і сусідка Таня
Із ранку щирі шле вітання.
Хай буде день цей – гарним святом,
Хай в дім гостей іде багато,
Лунають тости за столом,
Й колядки линуть над селом.
І Валі щиро побажаєм:
Земне життя хай буде раєм,
Здоров’я міцного і щастя,
Нехай в житті усе удасться,
Хай буде радість у оселі,
Здорові діти і веселі,
Нехай луна дитячий сміх,
Й всіх супроводжує успіх.
Від всіх людей тобі пошани,
А від дітей своїх поваги.
Щоб довгим був життєвий вік,
Бажаєм МНОГА, МНОГА ЛІТ!