Весна в думках у серці квіти,
А за віконцем сніг лежить,
Життя для того,щоб радіти,
Бо час не стримано летить.
Погоду настрій розмалює,
У колір квітів на снігу,
Бо тільки серце весну чує,
Й тюльпанів душу молоду.
Роса у пелюстках спадала,
Мороз в краплинах зупинив,
Ти у очах це відчувала,
Як вітру поштовх зажурив.
Якщо у холоді кацябнеш,
То у думках твоїх весна,
Бо ти тюльпанами вже пахнеш,
У час із снігом,як зима.
І аромат п'янить,дурманить,
Немов зимовий буревій,
А образ твій до себе тягне,
Немов до квітки милих мрій ..
Pero@