Зоря вечірня запалала,
Засяяв місяць молодик,
Це Божа Матінка згадала?
Пройшла печаль та й смуток зник.
Прийшов мороз міцний, затятий,
В печі полінця запалив.
Давай всіх снігом пригощати,
Всіх обійняв, всіх звеселив.
Десь за дверима біля ганку
Хтось заспівав, затупотів…
Вже ж був Андрій й буде Меланка…
Кого, це ще Господь привів?
А ось, дідусь! Сопе, сміється,
Під ніс вітання бурмотить…
Та все ж танцює — не здається,
Благословляє кожну мить!
Це Миколай зайшов до хати,
Та й каже — Де моя кутя?
Зраділи всі — й старі, й малята,
Бо все ж до ладу, до пуття!!!
Всіх з наступаючим Новим Роком!!!
Чудовий вірш! Нікого не забули. Дякую за вітання! І вас з прийдешнім Новим роуом!. Миру,здоров*я і шастя! Достатку,любові і натхнення!Хай збуваються всі мрії!