|
***
«Ця війна йде не просто так»
***
Люди відвикли,
Вже,
Від своєї
Відповідальності, --
Як Воля..,
Бо привикли,
Чи їх так вже
Привчили --
До
Рабського замирення
Ситості,
Як система,
Що є лажа --
У якійсь фіктивній
Стабільності..,
Де світом правлять
Анімали,
Які знову стараються
Знищити тих
Хто знає Волю
І...
Страшна війна
Йде
За Душі людські,
Що прагнуть ще,
Якось,
Вернути своє
"Я"..,
Коли більшість
Не хоче
Їх цілі розуміти,
Бо кремль --
Є то зло,
Яке веде цю війну :
Знищення,
Блуду,
Рабського закабалення,
Брехні та поневолення
Світу..,
Але інертна маса,
У своїй більшості --
Гниє
Та своєю байдужістю
Тупого замирення --
Людство,
Просто,
Зраджує..,
То -- саме тому,
Всевишній дав своїх
Синів,
Як Ангелів світла,
Щоби воскресла
Правда,
Що є -- його серце,
Як Русь-Україна..,
Бо ця війна
Йде
Не просто так,
А для виправлення
Людської Душі,
Яка зрадила сама
Собі --
У виборі Волі..,
У цьому Новому віку
Срібного Вовка Слов'ян --
Для воскресіння
Істинного вчення,
Яке принесе Пророк
З України,
Щоби відродилася
Всевишнього
Істинна світла правда...
-------------------------------------------
03.05.2020-29.12.2021;
Paris (B / A)
=======================
(!!!)
"Світом править не таємна Ложа, а явна лажа"
------------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
=======================
(!!!)
Лажа -- брехня, підтасовка, вигадка ( "'СловоПедія'" -- Словник
українського сленгу)
=======================
(!!!)
Анімали -- (дивитися попередні вірші, де вказано суть
та розуміння...)
=======================
ID:
935370
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 30.12.2021 00:27:39
© дата внесення змiн: 30.12.2021 16:08:41
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|