***
Допустимі
Упередження втрат,
Як майбутнє
Влади,
Що завтра,
Пройдешнім
вчорашнього,
Падає курсом
У зміни --
В тих моделях
Ліричних нотантків
Трісок,
Якими історії духовні
Війни
Спалюють їх
Та закопують забуттям
У сипучий гри
Пісок,
Бо...
Неможливо виграти
В кидал
Їх крапленими картами,
Що розводять придурків
На довіру до влади
Наперстками втрат,
Як їх нейтральну систему,
Вибором сумніву --
Упередження в силу..,
Якою прийде кара,
Коли зрозуміють всі,
Що це кидалово --
Їх приведе,
А не нас --
У забуття,
Прокляттям,
Могилу....
-------------------------------------------
21.08.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Допустимі упередження втрат" -- вираз економічно-банківської
системи, що діє вже на політичному рівні Моделювання процесів
управління масами при виборах депутатів, чи президента в любій
країні світу і практикується Світовим Урядом в його безжалісній
методиці Економічних Вбивць.
---------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
=======================