|
В зимовий час,у цій порі,
Чудовий вечір на дворі,
Туман все небо закриває,
А навкруги,мов день без краю.
Лежать засніжені поля,
І ліс під снігом вже дрімає,
А десь на санях Миколай,
До нас з дарунком вирушає.
Хоч може зараз ще не спиться,
Цікавість відганяє сон,
Бо хочеш знати,подивитись,
Що лишить в тебе під вікном.
Але ця ніч,неначе казка,
Чекаєш завжди в Бога ласки,
Дарунок є,бо дочекались,
Можливо і на більше сподівались.
Комусь цукерочки, печенько,
А хтось цибулю й не маленьку,
Комусь від всіх і на відміну,
Приніс,поклав,лишив поліно.
Хто як у нього заслужив,
Слухняним був,чи завинив
Усіх сьогодні не минає,
Бо і духовний дар лишає.
Бо принесе в торбині щастя,
Удачу і фортуну має,
Комусь під подушку удасться
А десь в порозі залишає.
Комусь підкаже де це взяти,
Бо шлях веде усім до хати,
Бо ніч Святого Миколая,
Нікого зовсім не минає.
Тож я тебе приспати хочу,
Щоб в сон скоріше вирушала,
Та і Святому Миколаю
Дарунок вкласти не мішала.
Хай дуже мило й міцно спиться,
Ніщо у цьому не мішає,
Він прийде точно подивитись,
Твої заслуги оціняє ...
19.12.2021
Pero@
ID:
934296
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 19.12.2021 00:02:16
© дата внесення змiн: 19.12.2021 12:54:25
автор: Pero
Вкажіть причину вашої скарги
|