Я люблю з ранку пити каву,
З горнятка свого, з молоком,
В альтанці день почати жваво,
Під сонця променем й теплом...
Відпочивати люблю в полі,
Коли картопля в нім росте,
Я відчуваю в серці волю,
Життя мені нектар несе.
Під спів пташок,що зависають,
Де неба синього блакить,
Бо саме там відпрчиваю,
Душа у полі не болить
Ще люблю трактор свій зелений,
Для мене він кабріолет,
Хоть він летить немов скажений,
А чую в нім тепла букет
Червоний люблю у кабіні,
Коли у полі є дощі,
Не завжди сонечко,як нині,
Та і не ловлю в нім хрущі.
Я люблю річку й тиху воду,
Та верби біля берегів,
Бо я родився із народу,
Життя відчути так зумів
А ліс для мене - це є благо,
Та не мішають комарі,
Іду туди,маю відвагу,
Гриби збираю в тій порі
Ще сильно полюбляю ровер,
Частина всіх моїх чудес,
Це мій заряд неначе POVER,
Немов життям новим воскрес
Не стримна є любов до горів,
До лиж,підйомників з небес,
Бо там працють мої ноги,
Та відчуваєш драйв увесь
Ще є любов до квітів з поля,
Де є пахучим аромат,
Бо там моім думкам є воля,
Летять рядки з думок на згад.
Ще люблю дерево й залізо,
Коли виходить результат,
Туди вкладаю любов ніжну,
Я від життя такого рад.
А про дітей і про онуків,
Любов напишу і не раз,
З плечей ростуть у мене руки,
Такі,як в кожного із нас...
18.12.2021
Pero@
ID:
934260
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 18.12.2021 18:44:42
© дата внесення змiн: 18.12.2021 18:50:15
автор: Pero
Вкажіть причину вашої скарги
|