Я народився тут на Україні,
Прожив дитячі і шкільні роки,
Працюю тут,живу до нині,
Життя із досвідом залишило знаки.
І не шукаю за кордоном щастя,
Бо тільки вірю власним мозолям,
Працюю тут,живу як мені вдасться,
Противник різним всюди хабарям.
Хоч і робота є моя з металом,
Та вдячність людям,бо я керівник,
Беру з життя все в міру і помалу,
Таким мене навчили і вже звик.
Весь вільний час у дерево вкладаю,
Та досить прихильний до землі,
На зиму сію,орю поле прибираю,
Щоб осінь знову посміхнулася мені.
Не роблю кривди,тим хто це чекає,
Лиш можу все сказати у словах,
Бо саме цим життя мене навчає,
Та мудрість достигає у роках.
Люблю дітей,вони дорослі стали,
Онукам також приклад надаю,
Із ними гори з лижами долали,
Та ровер літом стежку дасть свою.
І так живу вже більше пів століття,
На скронях місце має сивина,
Ціную щастя,те ,що є таке на світі,
Якого може в декого нема....
18.12.2021
Pero@