Зійшов Твій Ангел із Небес .
Зійшов Твій Ангел із Небес .
Сказав Таку Новину ..
Що Нині Чудо для Чудес ..
В Михайла Іменини ..
Щоб Ти Прожив – ще Літ до Ста ..
В Здоровім – Тілі Духа ..
Хай у Душі – Завжди Весна ..
Та Ангела Послухав ..
Бажаю Я Тобі Добра ..
Та не лише у Свято ..
Душа – щоб Завжди Молода ..
Та Грошей – щоб Багато ..
Щоб Рідних й Друзів Пам’ятав ..
У кожну – Вільну Днину ..
Та Україну – Вберігав ..
Як Неньку .. Рідний Сину ..
Автор Підгірний Володимир 21.11.2021.