Той, хто волі вдихнув у груди
І пізнав смак п’янкий свободи,
Той ніколи рабом не буде.
Так – з людиною і з народом.
7.08.2021.
Нема в житті нічого випадкового,
Адже всьому причини є й ціна,
І смерті не буває загадкової,
Бо ж кимось запланована вона.
Усім давно відома й інша істина:
Як ворогом стає вчорашній брат,
Закінчується це війною-місивом,
Бо не своє збирається забрать.
7.09.2021.
Народження і вірша, і дитини
Завжди жде особливої години,
А тим, хто хоче тезі цій перечить,
Скажу: талант і слово – Божі речі.
17.09.2021.
Аби тобі не мстилася земля,
Знай код її, а це народу мова,
Тож тільки нею завжди розмовляй,
Повторюю слова ці знову й знову.
14.10.2021.
Ганна Верес (Демиденко).