Сон прийшов до хати, зупинився,
І уважно глянув у вікно.
Засмутився - трохи запізнився.
Сплять усі малята вже давно.
Місяць зачепився за хмаринку,
Та йому в цей час теж не до сну.
Спить давно малесенька дитинка,
Я лиш обережно зазирну.
Всі маленькі хлопчики й дівчатка,
Бачать вже давно цікаві сни...
Виростайте в щасті ви, малятка.
Хочу, щоб не знали ви війни.
А матусі сон ваш бережуть,
Поряд вас хай буде мир і спокій.
В світ щасливий мами поведуть,
Залишилось тільки кілька кроків..
А мами сон ваш бережуть,
Хай буде мир і спокій.
У світ щасливий поведуть,
До нього кілька кроків.
Міцного сну діткам і солодких снів!
Гарно, дорога Надюшко! Сімейного Вам благополуччя та море позитивних почуттів!