***
Голод
Вам всім прояснить
Мозк,
Бо тільки тоді
Ви всі зрозумієте,
Що саме вам
Потрібно, --
Щоби жити далі..,
А тепер --
Ви просто тупі,
Обжерті,
Ситі,
Вдоволені,
Наглі..,
Бюрократи,
Яких чекає страшна
Кара --
За вашу систему
Гніту,
Якою впала воля
Та свобода вибору,
Що була -- толерантність
Гноблених до вас
І...
Рабами помрете,
Вдавившись огризками
Своїх дітей,
Бо...
Ви привели до цього,
Що є тотальна --
У всіх аспектах життя :
Бідність,
Контроль,
Страх,
Безпросвітність,
Голод,
Холод,
Ненависть..,
Народженого вами,
По всьому світу --
Комп'ютерного
Раба,
Якого родила
Ваша ненажерлива
Продажна система...
--------------------------------------------
13.11.2021; Paris (A / a)
=====================
(!!!)
"Технології нового часу -- це є граблі, що нас
випробовують, як ми цього хочем і...
Від нас залежить -- жити нам людьми, чи стати
тупою масою рабів чіп-контролю машин, які
мають властивість програмного обновлення,
як життя...
Думаємо всі, бо..."
----------------------------------
(Автор -- Роздуми над граблями прожитого
історії та сучасна демократія -- в час
Глобалізації)
=======================
(!!!)
"Під час загальної брехні, говорити правду -- це екстремізи..."
---------------------------------
(Дж.Оруел "1984")
======================