Узяв фарби хитрий Лис,
Майстер малювати.
Він у мріях тут завис:
Намалюю хату.
Намальована картинка:
Поле, поряд густий ліс.
І мала стоїть хатинка,
І горіх розлогий ріс.
Ось і все, що бачив Лис,
От пожить в такій хатинці,
(В лапах пензелка він стис).
Хотів жити наодинці.
І приліг від під горіхом,
Споглядав картинку.
Не почув, як сталось лихо:
Прозівав хмаринку.
Уперіщив дощ осінній,
Вітер зашумів.
І не стало враз картини,
Грім десь прогримів...
Усе бачив сірий Зайчик:
Не сумуй так, брате!
В нірці є містечка клаптик,
Будем зимувати...
--------------------------
Продовжіть казочку, дітки,
І мені напишіть на пошту... Домовились?))
Найкраще продовження я надрукую тут.